Dinosauruksia ja viidakkotunnelmaa

Hei hilleriperheet!

Tällä viikolla olemme jatkaneet dinosaurusteemaa ja tutustuimme myös muihin eläimiin sekä viidakkoon. Viikko sujui tutun järjestyksen mukaan: maanantaina pienet tekivät kädentaitoja ja isot jumppasivat.

Tiistaina pienet jumppasivat ja katsoivat akrobatia-videon, joka oli osa lasten esittävän taiteen festivaalia. Mekin teimme muutamia tasapainotemppuja yhdessä kaverin kanssa. Isot muovailivat viidakon eläimiä taikataikinasta.

Keskiviikkona oli aika lähteä viidakkoon metsästämään leijonaa ja tapaamaan silmälasikäärmettä. Osa lapsista pelasi lautapelejä odottaessaan omaa musiikkivuoroaan.

Torstaina oli viskaritehtävien päivä ja viisivuotiaat ahkeroivat hahmotustehtävien parissa. Pienet harjoittelivat värejä aamupiirissä sekä leikin kautta.

Perjantaina isot ja pienet lähtivät omille metsäretkilleen. Isot kokoontuivat metsään yhdessä Naalien viisivuotiaiden kanssa aarteenetsintään ja muihin leikkeihin. Pienet tutustuivat metsään päiväkodin aidan takana. Ihmettelimme mm. purettavan talon rikkoutuneita ikkunoita sekä lahoavaa puuta josta irtosi kaarnaa. Pienet leikkivät lisäksi sisällä ja harjoittelimme päiväkodin ja arjen sanastoa leikin kautta.

Vielä muutamia kuvia viimeviikolta, kun lapset pääsivät samaan kuvaan dinosauruksen kanssa. Teimme myös dinonaamioita jotka näyttivät melko hurjilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.