Kädentaitoja ja taitotehtäviä

Hei hilleriperheet!

Maanantaina pienet aloittivat ompeluprojektin tekemällä ompelukuvat. Ensi viikolla otetaan käyttöön lanka ja neula. Isot jumppasivat ja opettelivat erilaisia tasapainotaitoja.

 

Tiistaina pienet oli niin vauhdikkaassa kissajumpassa että emme ehtineet ottaa edes kuvia! Isot aloittivat myös ompeluprojektin ja saivat kerralla työn tehtyä. Tämä oli mieluisaa kaikille ja teemme kevään aikana samalla tekniikalla myös toisen työn.

Keskiviikkona laulettiin heti aamupalan jälkeen ja ulkoitiin pidempään kuin normaalisti. Aloitimme myös satujen kerronnan talvikuvista. Tästä projektista kuulette lisää ensi viikolla!

Torstaina koitti kauan odotettu pienten leikkipäivä isossa huoneessa. Lapset löysivät heti kivat leikit ja leikkikaverit. Samalla opeteltiin jälleen suomen kielen sanastoa, kaveritaitoja, lelujen jakamista jne.

Torstaina viisivuotiaat keskittyivät taitotehtäviin, joissa piti merkitä paperiin tarkasti asioita ohjeen mukaan.

Perjantaina olimme metsässä jälleen tekemässä liukurilla mäen liukumisen ennätyksiä. Nyt oli pakkasta ja liukurit melkein lensivät kun lapset pujottelivat mäkeä alas. Päiväkotiin tultaessa jakaannuimme kielikerho-ryhmään ja leikkiryhmään. Kielikerhossa kertasimme talvista sanastoa, pelasimme ”MokaMera” -tabletpeliä, äänitimme tarinoita ja pelasimme muistipeliä.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Laura, Laura, Heidi ja Heidis