Talvi tuli vihdoin!

Maanantaina: 3-4v askartelivat sokeripaloista lumilinnaa. 5v leikkivät toiveliikuntaleikkejä salissa.

Tiistaina: 3-4v jumppasivat salissa lumijumppaa. 5v tekivät lumilinna askartelua.

 

Keskiviikkona: Oltiin kauan ulkona mäkeä laskien ja lumilinnoja rakennellen. Sisällä oli isossa leikkihuoneessa ja toimitilassa vapaan leikin päivä.

Torstaina: Ulkoleikit jatkuivat iloisesti pakkasesta huolimatta. Sisällä pelattiin bingoa ja lottoa. Muskarissa laulettiin lumi-aiheisia lauluja. Pieni pilvi pehmoinen (Lumihiutale – YouTube) ja Lumiukot lumiukot ketjussa kulkee( Lumiukot – YouTube ).

Perjantaina: Emme menneet ulos pakkasen takia. Teimme lumimaalausta ja kokeita mitä lumelle tapahtuu kuivauskaapissa. Sitten jäädytimme sulaneen lumimaalauksen. Kielikerhossa pelattiin lumiaiheista peliä. Lapset, jotka eivät ole kielikerhossa leikkivät ohjatusti ja heille leikin lomassa kerrattiin sanoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.