Lyhtyjen valo antaa pimeään valoa

Hei

Marraskuun pimeä ja märkä puoli on alkanut. Me jatkamme toiminnassamme valon ja varjon ihmettelyä. Vietimme tällä viikolla erityistä intialaista valojuhlaa. Kuten juhlaan liittyvässä animaatiossa kuulimme: ”valo voittaa pimeyden ja hyvä pahan”.

MA: 3-4v tekivät värikkäitä lyhtyjä. 5v olivat salissa aistiratajumpassa. He etsivät heijastimia taskulampulla, kierivät patjoilla joiden alle oli laitettu tyynyjä, heittivät paperisia palloja jne.

 

TI: 5v tekivät lyhtyjä ja 3-4v olivat jumppasalissa. Aistirata oli erittäin suosittu – pienetkin jaksoivat tehdä sitä puoli tuntia ympäri ja ympäri ja ympäri. Samaan aikaan kaksi Hilleriä pääsi taas luistelemaan Varissuon jäähalliin.

KE: Muskarissa matkustettiin lentokoneella Intiaan, tanssittiin ja laulettiin. Katsottiin myös animaatio Diwalin prinsessasta ja prinssistä.

TO: 3-4v pääsivät leikkihuoneeseen, jossa osa luki kirjoja, osa leikki nukeilla ja osa ajoi toisiaa takaa dinosauruksina. 5v tekivät intialaista jumppaa ja haistelivat eri mausteita.

PE: Menimme yhdessä metsäretkelle pitkästä aikaa. Skannasimme QR koodeja, joista paljastui joogatehtäviä lapsille. Kielikerhossa lisäksi jatkoimme päiväkotiin liittyvän sanaston kanssa.

Iloista viikonloppua kaikille! 

Ensi viikolla vietämme lasten oikeuksien päivää erilaisten pehmolelujen kanssa.