Kirjastoretkellä ja kotipihoja kuvaamassa

Hei Hilleriperheet!

Tällä viikolla olemme kerranneet kotiin ja pihaan liittyviä sanoja. Olemme jumpanneet, leikkineet, pelanneet, katsoneet näytelmän sekä tehneet kirjastoretken. Retken aikana tutustuimme myös Varissuohon asuinympäristönä ja lapset innokkaasti osoittelivat ja kertoivat meille missä suunnassa asuvat. Aloitimme valokuvausprojektin, jonka aikana käymme ottamassa lapsen tutusta pihasta kuvan ja syysloman jälkeen teemme niistä lasten kanssa yhdessä oman lehden koti ja piha -teemaan liittyen.

Olisi kiva jos saisimme myös kotoa valokuvan lapsen lempipaikasta, se voi olla sohva, oma huone, keittiö tai mikä tahansa. Kuvatkaa yhdessä lapsen kanssa lempipaikka ja lähettäkää se ensi viikon aikana osoitteeseen laura.mantere@turku.fi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.