Syksyisiä puuhia

MA: Leikkasimme hiukset kehomaalauksellemme. Vertailimme mitä eri värisiä hiuksia ryhmästämme löytyykään.

TI: Leikkasimme ja liimasimme vaatteita kehomaalauksellemme. Lasten sanavarasto kasvoi eri vaate- ja kehonosien nimillä.

KE: Viimeistelimme kehomaalaukset näyttelyyn vanhempainiltaa varten (joka sitten peruuntui ). Leikimme myös peliä, jossa piti tunnistaa kehon- ja vaatteiden osia ja näin vahvistimme opittuja uusia sanoja.

TO: Musiikkihetkessä teimme laulupiirtämistä. Piirsimme ja lauloimme samalla ”minä piirrän hienon rummun, koska haluan rummuttaa…TAM TAM TAA.” Meillä oli rumpujen lisäksi paperilla triangeli ja rytmimuna. Lopuksi soitimme niitä kaikkia ihan oikeastikin. Pelihetkessä lapset saivat valita mielensä pedagogisen pelin.

PE: Teimme retken puistoon, jossa oli leikimme eri leikkipisteissä. Kielikerhoissa alkoi uusi teema ”koti ja perhe”.