Kevään viimeinen yhteinen viikko Hillereissä

Tällä viikolla olemme askarrelleet, retkeilleet ja pyöräilleet. Maanantaina jatkoimme id-juhlan koristeiden tekoa, tiistaina meillä oli leikkipäivä, keskiviikkona kokoontui Karhukerho viimeistä kertaa ja kaikki kerholaiset saivat todistukset osallistumisestaan. Torstaina lähdimme eväsretkelle metsään, jossa vietimme pienen kevätjuhlahetken laulaen ja leikkien. Siitä olemme koostaneet teille lyhyen videon, jonka linkki löytyy tästä. https://youtu.be/wrLIM3KgmZA

Viimeinen yhteinen viikkomme huipentui pyöräilypäivään, jonka aikana kokeilimme niin jarrutusta, tarkkuusajoa kuin pujotteluakin. Kypärä ja pyörä tarkistettiin ennen liikkeelle lähtöä ja lopuksi lapset saivat ”ajokortin” pyörällä ajon testiradan suorittamisesta.

Viimeisellä viikolla hyvästelemme osan ryhmän lapsista, koska he siirtyvät esikouluun. Onneksi olemme samassa rakennuksessa ja pihassa, jolloin näemme yhä toisiamme usein.

Haikein mielin hyvästelimme myös Annun, joka jää nyt kesälomalle. Yllätimme hänet kortilla ja pyöräilyvarusteilla ja toivotimme aurinkoisia ajokilometrejä!

Kesähoitoon jäävät lapset näemme jälleen maanantaina, kaikille muille toivotamme oikein iloista ja aurinkoista kesää!