Laita luusi liikkumaan

Hei Hilleriperheet!

Tällä viikolla aurinko lämmittää ja houkuttelee meitä ulos liikkumaan. Olemme koonneet teille muutamia liikuntavinkkejä joita voitte kokeilla kotona yhdessä vanhempien ja perheen kanssa. Voitte yhdessä askarrella mailat ja pallot joilla voi harjoitella monenlaisia taitoja. Askarteluohjeet löytyvät täältä: Näin teet oman mailan ja pallon

Alkulämmöksi voit vaikka tehdä pienen mielikuvitusseikkailun kuvaamamme videon mukana. Leikisti viidakossa -video löytyy täältä: https://youtu.be/T3KxCotbpyw

Viime viikon videona oli Tommi ja kolme karhua. Siinä Tommi löysi talosta eri kokoisia esineitä. Kielinuppu on tehnyt eri kokoisten asioiden vertailusta laulun. Sen voit kuunnella täältä: https://www.youtube.com/watch?v=umcojmTcGNA ja palata viime viikon videon aiheeseen.

Vertailuun liittyvä tehtävä löytyy myös Wilmasta, se on suomen kielen Karhukerhon tehtävä. Sen voivat kaikki Hillerit tehdä.

Torstain yhteisellä Teams-tuokiolla oli kiva nähdä muutamia Hillereitä, jatketaan samaan aikaan ja samalla linkillä ensi viikolla.

Nyt iloista ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Laura ja Annu