Tarinoiden viikko

Moikka hilleriperheet!

Tällä viikolla olemme keksineet teille kotiin sekä luettavaa että katsottavaa. Luettavassa tarinassa on kuvia eläimistä ja ötököistä joita saatte tunnistaa. Lopuksi muutama laskutehtävä. Tehtävä löytyy tästä: KEVÄTTARINA 4 2020 täydennä kertomusta kuvia katsoen.

Toinen tarina on pöytänukketeatteriesitys jonka olemme teille tehneet: Tommi ja kolme karhua. https://youtu.be/G-Htw0HVK0A

Lisäksi saatte pohdittavaksi esityksestä muutamia kysymyksiä. Nämä kysymykset ovat suomen kielen Karhukerholaisille ja myös kaikille Hillereille! Katsokaa kysymykset ja miettikää vastauksia sitten kun olette ENSIN katsoneet pöytänukketeatterivideon!

  1. Ketkä asuivat talossa metsän keskellä? Oliko talossa ikkunaa?
  2. Miksi Tommi oli yksin metsässä?
  3. Kuinka monta puurolautasta Tommi näki talossa?
  4. Miksi Tommia alkoi väsyttää?
  5. KEKSI ITSE JATKOA TARINALLE! Mitä Tommi teki kun hän pääsi kotiin?

Ensi viikolla teemana on liikunta. Lähettäkää meille toivomuksia mitä muuta haluaisitte nähdä, kuulla tai tehdä. Mikä sinua kiinnostaa juuri nyt? Toiveet ja ajatukset voi lähettää vaikka tekstiviestillä tai Wilman kautta.

Iloista viikonloppua kaikille!