Eskareiden viikko 6.-9.4

Tällä viikolla Saukot ovat keskustelleet saduista, kuunnelleet satuja, ja tehneet myös pienryhmiensä omista saduista tehtäviä. Pilvien satu on Jänis ja kilpikonna, Revontulien satu on Lumikki ja seitsemän kääpiötä, ja Sateenkaarien satu on Saapasjalkakissa. Saukoista osa on myös jumpannut ja osa ommellut.

Hallit ovat ommelleet, jumpanneet ja harjoitelleet kirjainten ja numeroiden kirjoittamista. Ompelutyönä on tarkoitus valmistaa jokaiselle lapselle oma laudeliina, jota voi tarvita esimerkiksi ensi vuonna koulun uimatunneilla. Jumpassa lapset tekivät pienissä ryhmissä kirjaimia.

Tällä viikolla on myös tutustuttu Mikael Agricolaan, jonka päivää vietettiin 9.4., sekä romanien kansallispäivään, jota vietettiin 8.4.

Ensi viikolla molemmissa ryhmissä jatkuu ompelu, jumppa ja Saukoilla myös sadut.

Mukavaa viikonloppua!