Eskareiden viikko 1-5.3.

Tällä viikolla Saukot ovat aloittaneet pitkäkestoisen käsityöprojektin, jossa lapset harjoittelevat kirjontaa vohvelikankaalle. Lopputuloksena jokaiselle lapselle ommellaan tästä jumppapussi. Selvästi taitojen lisääntyessä myös into ompeluun kasvoi ja lapset olivat jo innoissaan projektista.

Lisäksi maanantaina Saukot tutustuivat Suomen kansalliseepokseen, Kalevalaan ja siinä esiintyviin henkilöihin ja tapahtumiin.

Hallit puolestaan ovat jatkaneet kello,- ja aikateemaa. Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina toimimme pienryhmissä. Yhdessä pienryhmässä kerrattiin kirjaa lukemalla vuorokaudenaikoja sekä piirrettiin suuri, koko ryhmän yhteinen taideteos vuorokaudenaikojen ympärille. Toisessa pienryhmän kanssa jatkettiin kelloaiheisia monistetehtäviä ja kolmannessa pienryhmässä mitattiin aikaa erilaisia tehtäviä suorittaen: kuinka kauan aikaa menee liikkua paikasta A paikkaan B kontaten, ryömien, kävellen jne. Perjantaina ohjelmassa oli jumppaa. Jumppa liittyi niin ikään aikateemaan, kun erilaisia tehtäviä ja kisoja suoritettiin ajastinta käyttäen. Lapset pääsivät siis havainnoimaan ajan kulkua. Näiden tekemisten lisäksi aamupiirillä on päivittäin opeteltu kellonaikoja. Lapset ovat olleet innoissaan kellotehtävistä, joten voitte myös kotona katsoa heidän kanssaan kelloa ja nimetä kellonaikoja.
Kello,- ja aikateeman lisäksi tällä viikolla maanantaina meillä oli keväinen musiikkihetki.

Ensi viikolla sekä Saukoilla että Halleilla on teemana kierrätys.

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!