Eskareiden viikko 19-23.10

Saukot ovat tällä viikolla käsitelleet aisteja eri toimintapisteiden kautta. Olemme päässeet kuuntelemaan tarkasti, katsomaan illuusiokuvia, tunnustelemaan erilaisia asioita, haistelemaan erilaisia tuoksuja ja maistelemaan erilaisia makuja. Tiistaina kävimme luistelemassa Varissuon jäähallissa. Keskiviikkona meidän vieraaksemme saapui muutama lähihoitaja opiskelija. He järjestivät meille erilaisia toimintapisteitä lähimetsään. Saimme mm. leikkiä hippaa sekä rakentaa siilille talvipesää. Torstaina oli Saukkojen lauluhetki, jossa laulettii säästä ja soitetiin halloween-teemaisen percussion play along-videon tahtiin eri soittimilla. Perjantaina lauloimme lisää sateesta ja sadepisaroista sään innoittamana.

Ensi viikolla jatkamme aisti-teeman parissa sekä valmistaudumme perjantaina 30.10 pidettävään eskarilaisten yhteiseen Halloween-discoon askarrellen lepakoita, kummituksia ja muita hienoja askarteluja koristamaan jumppasaliamme. Askartelemme tiistaina ja keskiviikkona ja torstaina pidämme Halloween-aiheisen lauluhetken.

Hallit ovat aloittaneet Halloweenin odotuksen jo laulamalla kummituslauluja. Lisäksi he ovat tehneet vihkotehtäviä ja jumpanneet.

Ensi viikon tiistaina Hallit lähtevät vuorostaan luistelemaan Varissuon jäähallille.

Hyvää viikonloppua!!