Eskareiden viikko 31.8-4.9

Tällä viikolla Saukot ovat maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona tehneet luonto-aiheista kollaasia käyttäen erilaisia tekniikoita. Laveerasimme ensin taustan vesiväreillä, jonka jälkeen maalasimme puut siihen. Huovasta leikatut sienet ja metsästä kerätyt havunneulaset, kepit yms. liimasimme maalattuun metsään. Näin saimme itsetehdyn metsän valmiiksi.
Torstaina Saukot tekivät metsäretken ja retkeen sisältyi eläinjumppaa, lauluhetki sekä puissa kiipeilyä. Perjantaina jumppasimme sekä teimme vihkotehtäviä.

Myös Hallit ovat jatkaneet metsäteemaa. Maanantaina Hallit olivat metsäretkellä, josta he keräsivät kaarnaa, männyn- ja kuusenkäpyjä, havunneulasia sekä pieniä keppejä askartelua varten. Lisäksi vertailtiin keppien ja lasten pituuksia. Tiistaina  Hallit askartelivat luonnonmateriaaleista metsäneläimiä. Jokainen lapsi valitsi, minkä eläimen haluaa tehdä ja mistä materiaaleista sen tekee. Lopputuloksena oli ihanan persoonallisia oravia, jäniksiä, karhuja ja muita. Keskiviikkona ja perjantaina puolet lapsista jumppasi salissa ja puolet teki vihkoon kynätehtäviä. Torstaina lauloimme jo tuttujen metsälaulujen lisäksi vuodenaika- ja kuukausilaulua.

Saukkojen ja Hallien upeita metsätöitä.

Ensi viikolla teemaksi vaihtuu sekä Saukoissa ja Halleissa ”Minä ja perhe”.
Luvassa on piirtämistä, sadutusta, lauluhetki, vihkotehtäviä ja liikuntaa salissa.

Ensi viikolla on myös Eskarilaisten vanhempainilta keskiviikkona 9.9
kello 17.00.

Hyvää viikonloppua!