Viimeinen Majava-päivä

Viimeisenä virallisena Majava-päivänä nautittiin ihanasta ilmasta herkuttelemalla jäätelöllä ja tekemällä hurmaavia kukkaseppeleitä. Halausten kautta kotiin ja kesäloman viettoon.

Jumpaten koko maanantai

Maanantai oli todellinen urheilupäivä, kun Majavat kävivät ensin pitkällä kävelyretkellä, jonka aikana pysähdyimme läheiselle urheilukentälle. Siellä pelasimme tuttua Kuka pelkää mustekalaa -leikkiä sekä teimme ihania temppuja leikkivarjolla.

Päivälevon jälkeen tanssimme ympäri huonetta ja harjoittelimme esimerkiksi spagaattien tekemistä, jotka sujuivatkin lapsilta huomattavasti paremmin kuin aikuisilta 🙂

Pullero pallero punainen kana

Majavien pääsiäisen odotukseen kuului kadonneiden pääsiäismunien etsiminen läheisestä metsästä. Ahkerat etsijät hoitivat homman hienosti ja kana sai kaikki kadonneet pääsiäismunansa takaisin.

Kana ja osa hänen kadonneista pääsiäismunistaan.
Onneksi Majavat löysivät kaikki kadonneet pääsiäismunat.
Missä jäätä, siellä lapset.

Myös pääsiäisruohot istutettiin.

Majavat toivottavat hauskaa pääsiäistä ja aurinkoisia kevätpäiviä!

Majavien kevät

Majavien kevät on tarjonnut lapsille mm. ihania lumileikkimahdollisuuksia, mahtavia metsäretkiseikkailuja sekä hauskoja askarteluhetkiä.

Meillä taitaa olla Turun hienoimmat lumiukot

 

Hauskaa ja aurinkoista kevättä! Toivoo Majavat

 

MISSÄ SINÄ ASUT? – kävelyllä Varissuolla

 

Vesikirppujen eteisen seinälle rakentuu pikkuhiljaa Varissuon kartta.Siihen lisätään  mm. kuva jokaisesta lapsesta oman kotitalonsa edustalla.Olemme ahkerasti käyneet kävelyllä lähiympäristössä tutustumassa Varissuohon ja lapset ovat ipadilla kuvanneet toisiaan.

Ryhmän isoimmat aloittivat tämän ”kuvanottokävelyn”:

 

Matkan varrella on ihasteltu syksyistä luontoa ja kaikenlaista muutakin ihmeellistä ja ihanaa. Lapset ovat saaneet kuvata kohtaamiaan ihmeellisyyksiä.

Seuraavat kuvat ovat siis todellakin 3-vuotiaiden lasten itse ottamia kuvia, ihan heidän itse valitsemistaan kohteista.

Tulipa matkan varrella vastaan tuttujakin…

JUHANNUKSEN JUHLINTAA

Koko Orminkujan poppoo lähti juhannusta juhlimaan Koukkarinkadun päiväkodin pihalle.

Ensimmäiseksi nostettiin juhlallisesti suomen lippu salkoon.

 

Pihalla laulettiin ja leikittiin juhannussalon ympärillä. Lapset saivat myös puhallella saippuakuplia ja lopuksi  nautittiin raikasta mehua.

 

 

HYVÄÄ JUHANNUSTA ja AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!  Orminkujan ja Koukkarinkadun päiväkodit sulkevat ovensa 5 viikoksi, ovet avautuvat jälleen 31.7.2017

… ja KESÄ jatkuu…

Lapset saivat tänään itse päättää , mitä halusivat tehdä ja niinpä me sitten  maalattiin kesän väreillä. Ja miten ihania maalauksia nämä pikkutaiteilijat saivat aikaiseksi!

 

Pihalla neidit istuivat hienosti tuoleissaan tutkimassa kirjallisuutta 😀