Nättisrock 2022 vuoden päättäjäisjuhlat

Nättisrock 2022 oli Nättinummen päiväkodin tämän vuoden päättäjäisjuhlat, jotka vietettiin koko talon voimin Karrinkadun pihalla. Näissä musiikkifestivaaleilla oli tietenkin pääesiintyjä, jona toimi meidän esiopetusryhmä Kenguruista tuttu Kaitsu. Kaitsu soitti sähkökitaraa ja lauloi meille tuttuja ja kivoja lauluja sekä kasasin pienen bändin vapaaehtoisista lapsista. Välillä jumppailimme musiikintahtiin, leikimme sekä marssimme elefanteina. Jokaisella paikallaolleella oli myös ranteessaan tietenkin festivaaliranneke.

Nättisrock 2022 toimi myös juhannusjuhlana, joten pehmoleuista tehty juhannussalko nousi pystyyn pihan keinujen viereen. Monta juhannuskoiviakin pystyi päivänaikana näkemään nojaavan talon seinään tai pihan aitoihin. Hassua kyllä, mutta juhlissa piipahti pyörähtämässä myös joulumuori ja pääsiäisnoita. 🙂


Pehmoleleuista tehty juhannussalko.

 

Pehmoleleuista tehty juhannussalko.

 

 

 

 

 

 

Nättisrockista löytyi myös sauna, jossa kiukaalle sai hettää vettä sekä monta vihtaa. Veden heittäminen kiukaalle oli monen mielestä hauskaa ja omaa veden heittoa vuoroa odotettiin innolla. Tarpeen tullen festivaaleilla pystyi myös käydä bajamajassa (leikisti leikisti).penkeistä ja ämpäristä tehty saunamuodostelma. Leikkitelttoihin laitettu sisälle potat ja ylhäältä roikkuu vessapaperirulla. Nämä ovat siis leikkibajamajoja.

Festivaaleilla sai ottaa myös itselleen tatuoinnin (leimasimella) tai korvalävistyksen (tarroja). Yhden tatuoinnin sai yhtä jonotuskertaa kohden, koska jono oli pitkä. Lapset jaksoivat jonotella peräti kahdeksan leimaa itselleen. Festivaaleilla oli tarjolla myös pientä hiukopalaa. Pallogrillissä grillattiin nakkeja ja suurimpaan janoon sai vettä tai glögiä.

Tatuointivaihtoehtoja kuvina. leimasin jälki lapsen kädessä.

Juhannuskoivu.Pallogrilli täynnä nakkeja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nättisrock oli kaikkien osallistujien mielestä erittäin hauska. Nyt Nättinummen päiväkodin työntekijät toivottavat kaikille hyvää juhannusta ja hyvää kesää!