Hunajatuvan ja nasujen yhteinen vesileikkipäivä

Tänään pidimme Hunajatuvan ja Nasujen yhteisen vesileikkipäivän päiväkodin pihalla olevalla isolla aidatulla pihalla. Aurinko paistoi lämpimästi ja touhutessa tuli melkein hiki. Leikimme mm. hiekkalaatikolla, puhaltelimme saippuakuplia, poksauttelimme saippuakuplia suihkepullojen avulla ja käsin, piirtelimme liiduilla kallioihin, maalailimme vedellä erillaisia pintoja ja uitimme kaarnalaivoja vesiastiassa. Aamupäivä meni nopeasti ja evästaukokin sujui leppoisasti istuskellen nurmikolla vilttien päällä. Erittäin mukava päivä !

Pensseleitä, vesiämpäreitä ja liitukippo.
Hiekkalaatikko, jossa leikit leikit kesken.
Kalliomaalauksia. Tässä ovat nasut.
Lasten kalliomaalauksia.
Lasten kalliomaalauksia.
Kelluvia kaarnalaivoja.
Paljon saippuakuplia ilmassa.
Paljon saippuakuplia ilmassa. Näitä oli hauska poksautella eritavoin ja niiden perässä jaksettiin juosta hyvin pitkään.