Autot, kädentaidot ja rakentelut

Hunajatuvalla on puuhasteltu kevään aikana vaikka ja mitä. Olemme ottaneet esille erilaisia rakenteluleikkejä, kuten legot, erilaisia palikkarakenteluja, junarata ja palapelejä. Samalla myös tehneet erilaisia kädentaitoja harjaannuttavia askarteluja, joihin kuului mm. langan pujottelua neulalla ja ilman, paperin taittelua, erilaisten materiaalien leikkaamista ja erilaisten siveltimien kokeilemista. Olemme myös puuhastelleet autoteeman ympärillä, jolloin rakentelimme myös erilaisia autoratoja pikkuautoille ja mopoille. Olemme myös lukeneet paljon kirjoja ja rakennelleet majaleikkejä jumppasalissa.

Legoja ja pulmapelejä.
Langan pujotteluaskarteluja.
Palikoilla pystyi rakentelemaan myös jumppasalissa.
Purkkikävelyt olivat myös hauskoja.
Pikkuautoviikolla askarreltiin mm. liikennevaloja ja pikkuautopesuloita sekä maalailtiin autojen kanssa..
Lasten kanssa rakenneltiin myös yhdessä autoratoja.
Paljasta tehdyt autorampit olivat kivoja pikkuaitojen liu’uttamiseen alas sekä ihan vain istumiseen.
Jumppasalissa majaleikkejä.