Nasujen ja Kenguruiden kesäinen piharieha

Leikkikerho Nasut ja eskariryhmä Kengurut viettivät perjantaina 11.6. yhteistä pihariehaa. Ohjelmassa oli vesivärimaalauksia, katuliitupiirustuksia kallioon, vesi-ilmapallojen tarkkuusheittoa renkaiden läpi, frisbeen heittelyä, keppihevosrataa, saippuakuplia, satuja ja satuhierontaa.  Eskarilaiset ottivat pikkuryhmiin leikkikerholaisen mukaan kiertämään näitä toimintarasteja. Hienosti osasivat eskarilaiset ohjata pienempiään ja leikkikerholaiset lähtivät rohkeasti mukaan isompien kanssa touhuamaan. Ovathan he toki jo tulleet tutuksi aiemmin  pihaleikeissä ja yhteisillä lauluhetkillä.

Sää suosi meitä. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja lämpöä riitti. Söimmekin pihalla yhdessä herkulliset mehujäät. Leikkikerholaiset päättivät vielä jäädä syömään myös eväänsä vilttien päälle varjoon.

kaksi lasta syömässä eväitä viltin päällä ulkona

Eskarilaiset ovat kesäkuun aikana viihtyneet varjossa pelaten korttipelejä. Askartelimme myös omat eläinpelit. Langan päässä oleva helmi-herkkupala yritetään napata eläimen suuhun.

lasten eläinpeliaskarteluja tehtynä wc-paperirullasta, narun päässä oleva helmi on tarkoitus saada heitettyä eläimen suuhun