Masked singer Kengurut

Syksyn aikana lapset juttelivat keskenään ja ryhmän aikuisillekin suositusta Masked singer Suomi-tv-ohjelmasta. Se vaikutti olevan yksi tämän hetken suosikkiohjelmista lasten keskuudessa. Siitä se idea sitten lähti ja päätimme toteuttaa oman MASKED SINGER KENGURUT!

Jaoimme lapsiryhmän puoliksi ja askartelimme maskit salassa toiselta ryhmältä. Sitten tuli aika valita hahmolle asu ja nimi. Kuvasimme myös hahmoprofiilivideot, joissa hahmot saivat kertoa pienet vinkit itsestään, tv-ohjelman tapaan. Osa lapsista osasi taitavasti muuttaa omaa puhetyyliään ja ääntään, jotta tunnistaminen olisi vaikeampaa. Perjantaina 13.11. masked singer Kengurut huipentui esityksiin. Aikamoinen temppu eskarilaisilta, että he pystyivät todella pitämään oman hahmonsa salassa viikon ajan toiselta pienryhmältä!

Vesityttö hahmoprofiilivideossaan.

kuva isosta älynäytöstö, jossa lapsi videolla esittelee oman hahmonsa

Oman hahmoprofiilivideon aikana jännitettiin oven takana omaa esiintymisvuoroa.

lapsi naamioituneena masked singer-hahmoksi

Esiintyminen oli tosiaan aika jännittävä paikka ja osa valitsikin esiintyvänsä yhdessä kaverin kanssa.

kaksi kaverusta naamioituneena masked singer-hahmoksi

Hahmojen esitysten jälkeen yleisö sai arvata, kuka on maskin takana. Hyväntuuliset ”Maski pois! Maski pois! Maski pois!” -huudot taputusten kera raikuivat esiintymistilassa. Arvaatkos sinä kuka on maskin takana?

lapsia naamioituneina hahmoiksi

lapsia masked singer-naamiot päällä

lapsi paljastamassa itsensä maskin takaa, muita lapsia taustalla

Meillä oli huuuuuurjan hauskaa. Ja hurjan rohkeita, idearikkaista eskarilaisia!!