Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Moision koulun oppilaat ja henkilökunta kokoontuivat perjantaina 2. joulukuuta juhlistamaan 99-vuotiasta Suomea.

Koulun edustaa koristi kaunis kynttiläkuja. Yhdessä hiljennyttiin Finlandia-hymnin tahtiin katsomaan valokuvaesitys sotien aikaisista kuvista ja elämästä. Tämän jälkeen Perttu-opettaja piti juhlapuheen.

img_0473

Oppilaat tekivät juhlavan lippuairuen ja nostivat Suomen lipun salkoon. Lopuksi laulettiin yhdessä Maammelaulu.

img_0485

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

T: Moision koulun väki

Moisio-TV:n ensimmäinen lähetys

Moisio-TV:n valinnaisaineryhmä on innokkaasta työstänyt ensimmäistä lähetystä. Kanavalla on  mm. uutisia koulun ajankohtaisista tapahtumista, haastatteluja, harrastuspalsta, viikon sketsi yms. Ensimmäisen jakson voit katsoa alta:)

 

Kodin ja koulun päivää vietettiin aurinkoisessa säässä

Kodin ja koulun päivä

Lauantaina 1.10.2016 Moision koululla vietettiin kodin ja koulun yhteistä päivää. Päivä alkoi rehtorin puheenvuorolla ja 6. luokan tyttöjen ohjaamalla yhteisellä aamujumpalla.

img_0146-1

Jumpan jälkeen vanhemmilla oli mahdollisuus tutustua uuteen opetussuunnitelmaan, koulun kotisivuihin, vanhempainyhdistyksen ja oppilaskunnan toimintaan sekä päästä kokeilemaan frisbeegolfia. Lisäksi koulun pihalla oli 6. luokan oppilaiden buffet, minne olikin pitkät jonot koko päivän.

Kotiväki pääsi mukaan oppitunneille. Alkuopetuksen luokissa harjoiteltiin mm. solmujen tekoa rokkitukka- hahmon avulla. 3-6. luokilla oli ohjelmassa mm. kiertopistetyöskentelyä, tietokilpailuja vanhemmille ja yhteisiä lenkkihetkiä pururadalla.

img-20161001-wa0006

Koulupäivä huipentui oppilaiden ja vanhempien väliseen jalkapallo-otteluun! Kentän laidalle oli kokoontunut suuri joukko kannustajia kannustusviuhkoineen ja -kyltteineen sekä tietenkin paikalla oli koulun oma DJ. Jännittävä ottelu päättyi lopulta oppilaiden hyväksi 5-3 ja näin voittopokaali sai jäädä jälleen Moision koululle.

kuva%201

img_0180

Moision koulu-TV:n toimittajat ja kuvaajat olivat tapahtumassa aktiivisesti mukana. Lauantain lähetys julkaistaan myöhemmin koulun blogissa.

kuva%203

Kiitos kaikille mahtavasta päivästä!

T: Moision koulun väki

Koulun aloitus

Kesäloma loppui ja uusi lukuvuosi on alkanut kuukausi sitten. Meidän mielestämme uudet ykkösluokkalaiset ovat aloittaneet koulun reippaasti ja innokkaasti. He ovat myös saaneet kummit.

Koulukuvat ovat jo otettu. Niistä tuli hyviä, mutta mielestämme kuvaajan vitsit ovat hieman vanhenneet näin viiden vuoden jälkeen.

Tsemppiä kaikille uuteen lukuvuoteen!

tehnyt: Erika, Pinja ja Emma.

img_1634

 

Paavo Nurmi -koulukiertue

Paavo Nurmi -koulukiertue vieraili koulussamme. Oppitunnilla käytiin läpi juoksijalegendan historiaa ja saavutuksia. Vieraat puhuivat myös urheilijan arjesta, terveellisistä elämäntavoista ja työstä, jota omien unelmien toteutuminen vaatii:)

Paavo Nurmi koulukiertue 2 Paavo Nurmi koulukiertue

Perinneliikuntapäivä

Moision koulussa vietettiin torstaina 12.5. perinneliikuntapäivää! Saimme vierailijaksi satusedän ja entisen huippujuoksijan Wilson Kirwan! Oppilaskunta piti rasteja pihalla, viitosluokkalaiset järjestivät buffetin ja Wilson kiritti oppilaat maastojuoksukilpailuihin! 🙂

IMG_8788IMG_24681

 

 

 

 

 

 

 

 

Myös nimikirjoituksia ja elämänohjeita ehti Wilson kaikille jakaa! 🙂

Kiitos upeasta päivästä kaikille järjestäjille ja innokkaille juoksijoille!

Talent -kilpailut

Moision koulussa järjestettiin jo peristeeksi muodostuneet Vappuaaton Talent -kykykilpailut! 🙂

Upeista esityksistä arvovaltainen tuomaristo valitsi voittajat.

  1. – 3. luokkien tanssisarjan voittajiksi ylsivät 2B luokalta Jade, Susanna, Nea ja Iida. 4. – 6. luokkien tanssisarjan voittajat ovat Emma, Lotta ja Emmi. Muiden esitysten sarjassa 3C luokalta Veikon, Oliverin ja Lennin pelle-esitys voitti! Kiitos kaikille esiintyjille! 🙂
IMG_3934
Talent 2016 -kilpailun voittajat

Talentista voit katsoa lisää kuvia kohdasta Tapahtumat!