Heinäkuu Syvälahdessa

Moikoisten phy oli suljettu heinäkuun ja lasten päivähoito järjestettiin Syvälahden päiväkodissa. Siellä oli kaikkea uutta tutkittavaa ja ihmeteltävää. Oli uusia leluja, uusia pihoja joissa leikkiä, käytiin uusissa retkipaikoissa ja oli paljon uusia leikkikavereita. Mutta ehdottomasti suosituin tekeminen mitä ”Syviksessä” voitiin tehdä oli mennä kirjastoon. Ja koska kirjasto oli samassa rakennuksessa päiväkodin kanssa tuli käytettyä tilaisuutta hyödyksi ja käytyä kirjastossa useasti. Lapset myös suunnittelivat miten he menevät kirjastoon uudestaan sitten kun vanhemmat ovat tulleet hakemaan heidät.

Nyt on jo elokuu saapunut ja niin lapsia kuin aikuisia rupeaa pikku hiljaa saapumaan lomilta takaisin päiväkotiin. Elokuu taitaa mennä tutustuessa niin uusiin kuin vanhoihinkin kavereihin ja kerraten kesän kuulumisia. Mukavaa elokuun aloitusta kaikille.

 

T: Moikoisten väki