Maaliskuussa sulaa jää, jää, jää..

”Maaliskuussa sulaa jää, jää, jää…” niin vesileikit vois lämmittää viikolla 13 Touhumaan sisätiloissa.

Mutta sitä ennen vielä ”Pakkanen paukuttaa ja revontulihuiveja hulmuttaa!” Varpaitakin palelee ja villasukat lämmittää. Siispä viikoilla 10 ja 11 askarrellaan ja lauletaan talvipukeutumiseen liittyviä juttuja ja lauluja.

Lisäksi viikoilla 11 ja 12 ”Pyörät ne pyörivät ympäri, ympäri ja ympäri. Pyörät ne pyörivät ympäri , koko päivän!” ”Autolla ajetaan varo-varovasti…”, ”Näin linja-auto ajelee…”, ”Kaksi on paatissa soutajaa..”, ” Laiva, laiva, minne se laiva menee?”  Millä ajoneuvolla sinä haluat matkustaa vaiko sitten ”Limpsin ,lampsin jalkapatikalla!”

Siispä lasten toivomuksesta ajoneuvoja ja kulkuvälineitä joka lähtöön! Kuka uskaltaa lähteä lentävän maton matkaan?

Aurinkoisia päiviä maaliskuun matkaajille toivovat Mirja ja Iina