Liikennejärjestelyt ja turvallisuus

Haluaisimme heti syksyn alkuun muistuttaa kaikkia huoltajia ja oppilaita Luolavuorentien koulutalon liikennejärjestelyistä.

Aamuisin Luolavuorentiellä on melkoinen taksiliikenne, minkä johdosta pyritään välttämään kaikenlaista turhaa jalankulkua parkkipaikalla isojen autojen seassa. Jos vain mahdollista oppilaiden olisi hyvä kulkea aamuisin kouluun Takamaantien suunnasta. Jos huoltajat tuovat oppilaan omalla autolla kouluun paras pysähdyspaikka on bussipysäkki. Jos on tarve tuoda oppilas parkkipaikalle asti, on pihalla noudatettava ao. kuvan ajo-opasteita. Autoista siirrytään suorinta tietä koulurakennukseen sisälle tai sisäkautta välituntipihalle. Yläparkkipaikalle ei oppilaiden kannata missään tilanteessa mennä, koska se on erittäin ahdas ja täynnä henkilökunnan autoja.