Pääsiäispuuhasteluja

Moikka moi!

Meidän päiväkodissa oli isovanhempienpäivä. Pääsin mukaan katselemaan, kun mummit, papat, mummot ja ukit tulivat katsomaan lapsenlapsiaan tänne. Lapset pelailivat, askartelivat ja leikkivät yhdessä isovanhempiensa kanssa. Vietimme myös lauluhetkeä. Laulelimme tule ystäväksi näin, aurinkolaulua, liinalaulua, pääsiäispupua ja ystäväni tuttavani. Taidettiin me myös saada vähän pullaa syödäksemme, namskis!

 

IMG_2316

 

Täällä vietettiin myös pääsiäistä hiljattain. Pääsin kylvämään rairuohoja pienten ystävieni kanssa. Voi miten hienoja ruohoja niistä kasvoikaan! Opin, että rairuohonsiemenet tarvitsevat itääkseen vähän vettä, paljon valoa ja hippusen hellää hoivaa.

 

IMG_0588

 

Askartelin lasten kanssa kivoja pääsiäisjuttuja. Pääsiäiskukoista ja -kanoista sekä tipuista tuli oikein hienoja. Höyhenet vaan lentelivät huoneessa, kun lapset olivat työntouhussa! Pääsiäismunista saa maalaamalla hauskoja ja värikkäitä.

 

IMG_0592

 

IMG_0594

 

IMG_0593

 

Lauloimme pääsiäisaiheisia lauluja, kuten kukko ja kana saunassa, Minnan pääsiäismuna sekä mummon kanat. Olin myös kuuntelemassa hauskoja pääsiäissatuja. Isojen lasten kanssa pääsin koristelemaan pajunkissoja. Niistä tuli niin upean näköisiä!

 

IMG_0599

 

IMG_0606

 

Mukavaa kevään odotusta kaikille!

Sirkku-nalle