Ystävänpäivä

IMG_0470

 

Heippa ystävät!

Täällä päiväkodissa vietettiin ystävänpäivää viime viikolla. On mukavaa muistaa ystäviä haleilla, korteilla ja yhteisellä tekemisellä. Minusta kyllä ystäviä pitää muistaa vuoden jokaisena päivänä! Ovathan ystävät kullan kalliita meille kaikille.

Kaikki päiväkodin ryhmät vierailivat toisen ryhmän luona viettämässä ystävänpäivää. He olivat tehneet toisilleen upeita kortteja. Kävin vähän kurkistelemassa, muutamiin juhliin pääsin oikein mukaankin.

IMG_0480

Kävin katsomassa ystäväni Pupu Punnertajan ystävänpäivän viettoa. Hän on niin vikkelä, että hädin tuskin pysyin hänen perässään. Pupu Punnertaja hyppi, tanssi, juoksenteli ja totta kai, myös punnersi. Siinä vasta oli menoa ja meininkiä kerrakseen!

IMG_0476

 

 

Lauloin lasten kanssa tule ystäväksi näin, ystävien piiriä sekä minun ystäväni on kuin villasukka laulua. Liinalaulussa jokainen sai etsiä itselleen ystävän, viedä hänelle liinan ja silittää poskea. Isommat lapset olivat myös tehneet pienille esityksen. Voi miten sainkaan näistä kaikista lauluista ja esityksestä hyvän mielen!

 

 

 

 

 

Olen kyllä onnekas ja iloinen, että minulla on täällä päiväkodissa niin paljon ystäviä!

IMG_0474

Sydämellisin terveisin, Sirkku-nalle