Jee!! Mennään metsään!

Soittoniekkojen metsäretket lähtivät käyntiin koko ryhmän voimin. Tutustuimme tuttuun metsäretkipaikkaan eväiden kera. Vanhat tutut leikkipaikat löytyivät nopeasti ja riemu oli pohjaton. Ainoa asia, joka meitä harmitti oli se, että roskia oli kesä jäljiltä taas todella paljon 🙁

Luupit heti käyttöön 🙂

Metsästä löytyi paljon erilaisia marjoja ja lähdimmekin tutkimaan ja maistelemaan niitä innokkaina. Mustikka oli tietysti lasten suosikki, mutta pihlajanmarjaa ja puolukkaa maisteltiin myös rohkeasti. Tästä innostuneina päätimme tehdä ryhmässä aronianmarjoista maalauksia ja pihlajanmarjoista hienot kaulakorut tai käärmekorut. 😉

         

”Lähtekäämme metsään, metsään, metsään, lähtekäämme metsään retkelle. Hip hei trallalaa, hip hei trallalaa, hip hei trallalaa, lallallaa.

Puolukoita poimin, poimin, poimin, puolukoita poimin trallallei. Hip hei puolukat tänne pomppikaa, hiphei trallalaa, lallallaa.

Sataa paljon vettä, vettä, vettä, kaikkialla vettä, märkää on. Hip hei trallallaa…

-Tuntematon-