Tammikuu on pakkaskuu!!

Nyt on oikea talvi!

Olemme todella saaneet nauttia lumesta ja ihanista ulkoilukeleistä. Välillä pakkanen on paukkunut niin, että ulkoilut ovat jääneet lyhyiksi ja taas toisena päivänä ulkona olisi voinut olla vaikka koko päivän. Kuinkahan paljon lunta on satanut 50cm? 🙂 Mitä jos lunta tulee vielä lisää?

          

Tämä on tarkoittanut päiväkodin pihalla ihania lumileikkejä päivästä toiseen. Pihalta on löytynyt monen monta ihanaa liukurimäkeä ja jotkut ryhmät ovat lähteen katsomaan myös vähän hurjempiakin mäkiä.

Eskarit ovat käyneet testaamassa luistimien terät ja Soittoniekat aikovat ottaa heistä mallia tällä viikolla.

              

Viime viikolla hiihdimme halukkaiden kanssa päiväkodin pihalla ja viereisellä kentällä.

                 

Nyt on muutaman päivän ollut suojasää eli ”lumiukkosää”- se tarkoittaa märkiä hanskoja ja iloista mieltä. Saa nähdä millaisia taideteoksia saadaan aikaan pihalle. Kuuleman mukaan ainakin hevonen, ukko ja ehkä pupu..

Ihanaa helmikuun alkua kaikille!