Soittoniekkojen syksy

Soittoniekkojen syksy on alkanut kovalla tohinalla. Alku syksy meni muutolaatikoiden keskellä, mutta nyt nekin kaikki purettu ja viimeiset tavarat Turunmaankadulta haettu. Kohta saamme salinkin käytöön ja silloin remontista on jäljellä vain muistot.

Olemme aloittaneet metsäretket tuttuun tapaan kahdessa ryhmässä. On ollut ihana nähdä miten innoissaan lapset ovat olleet uusista  ja vanhoista metsäpaikoista. Isompien ryhmä, kukat seikkailevat omien karttojen viitoittamina ympäri lähimaastoa ja pienemmät eli sienet käyttävät metsäretkillä päiväkodin lähimetsää maastonaan.

                     

Päiväkodin piha on myös ollut oikea seikkailujen satumaa, kun syky on tullut. Piha on täynnä erivärisiä ja kipristyneitä lehtiä, ja tietysti mitä ihanampia tammenterhjoa. Pihan aarteista ollemme saaneet käytävälle värejä oman ”metsäminän” muodossa. Tällä viikolla saimme vielä tangram-paloista ihastuttavat pikku oravat seikkailemaan ”metsäminän” viereen. Ihanaa syksyn jatkoa! Toivottavasti saame kohta jo nauttia ihanasta aamuhuurasta.

Soittoniekat – Jenni –