Kesä on täällä!

Heipparallaa ja terveisiä Turunmaankatu 5:stä!

Olemme saaneet nauttia melkein koko toukokuun ihanasta auringonpaisteesta. Toivotaan, että se jatkuu vielä kesäkuussakin.

Vaahteran ihant nenät.

nenänenänenänenä

Toukokuun alussa istutimme äideille herneenversoja, tarkkailimme keväänmerkkejä metsäretkillä ja jätimme hyvästit Kidalle. Kidasta tuli todella tärkeä hahmo lapsille ja lapsista tärkeitä Kidalle. Hän sai monta uutta ystävää ja oppi valtavasti uusia asioita teiltä lapsilta ja vanhemmilta, esimerkiksi, ystävällisyyttä, reiluutta, sinnikkyyttä, rohkeutta, sosiaalista älykkyyttä ja oppimisen iloa uusista asioista. Jos näet Kitaa kesälomalla muista kertoa terveisiä Soittoniekkojen aikuisilta. <3

Aika on kulunut tehden myös niitä perinteisiä ihania keväisiä ja kesäisiä hommia. Vesi on lentänyt ja voikukan varsista teimme ihania kiharoita ja sitten niitä neniä 😀                    Saimme ajella myös Muksubussilla ja kävimme tutustumassa Ilpoisten kirjastoon.

 

Upea kokoelma erivärisä hiekkaleluja.

Jäätelöbaari

       .   

 .          

Saippuakuplista iloa 🙂

MUKSUBUSSI ja kirjastoretki.

Isolle osalle lapsista tämä kevät on viimeinen kausi Soittoniekoissa ja muutaman lapsen saatamme koulutielle. Tämä on ollut ihana ja opettavainen matka lasten ja teidän vanhempien kanssa. Omassa muistissani pysyy varmasti ikuisesti esimerkiksi innokas käsien pesiä laululintunen, jonka muisti ei petä. Toinen touhukas ideanikkari, joka potalta huusi kovaan ääneen erään tärkeän hoitajan nimeä. Kolmas keijukais-prinsessa, joka pystyy näkemään tilanteessa kuin tilanteessa kauneuden. Neljäs höpöttäjä puskia, joka ilmaisi välittämistä puskemalla kaverin kumoon ja suukottamalla hänet märäksi. Viides ympäröivää maailmaa pohtiva suloisuus – kerron kun on asiaa. Kuudes kuorestaan ulos tullut perhonen, jonka kikatusta voisi kuunnella maailman loppuun saakka. Seitsemäs Pikku-myyn temperamentin omaava kihertäjä, ja kaksi ihanaa ja ainutlaatuista toinen tietäjä ja asioihin uppoutuva ja toinen karismaattinen suunnanviejä, joka on aina 100% läsnä.Ja kaikki te muut ihanat piipertäjät <3 Tämä on syy miksi tätä työtä haluaa tehdä <3. Ihanaa kesää kaikille!  Uskon ja tiedän, että olette valmiit seuraaviin seikkailuihin. Halataan kun tavataan.

**************************************************************************************************************

Keskiviikko kaikenlaista kukkaa, keltaista, kiherrystä kaikkea kivaa! Kausi kohta kaukana. Kivaa kyllä, kiitoskukka korissa kannetaan. Kaipaus kihertää kulmassa – kyynelkö?

Kädet kantaa kopat, kuvat, kirjat, kaikki kapeaa käytävää koloon kummaan. Kaverit kumminkin kainalossa. Kukahan kutsuu??
Keskustellaan kovasti kaikki kuvin, käsin. Kädet keskustelee kilvan, kuka kumma keksii kaikille koristeellisen ”kutsumerkin” KIVAA!
Kuulen kikatusta korvissa kun käytävällä kohtan, kaappaan kainaloon kun kutsun kuulen. Kahvit kaadetaan kurkkuun kohta kaipauskin kaatuu. Kaveri kun kiikkuu keinussa kumminkin. Kohdataan kupposella, käytävällä, kaikkialla 

Kotona kökin keittiössä. Kukkia katselen kunnes kuulen kikatusta. Kutsu kuuluu kihertäjältä, ”Kuuletko kun kikatan? Kato kuinka kaaputan!” – Kuka keksi kuljettaa kujeilijan kirjat kirstuun koko kuukaudeksi?……

**************************************************************************************************************