Marraskuun hulinoita lorulaaksossa

Lorulaakson kuukauteen on taas mahtunut paljon mukavia asioita. Oppimisen iloa, retkiä, luontoa, mieluisia leikkejä ja Suomi 100-vuotta juhlallisuuksia.

 

 

 

 

Teimme maatumiskokeen lähimetsään. Kätkimme erilaatuisia jätteitä kuoppaan ja tarkistamme keväällä, mitkä jätteet olivat aikavälillä maatuneet. Maatumattomat roskat viedään lopuksi niihin kuuluvaan roskikseen.

Käytössämme oleva älytaulu on houkutellut lapsia oppimaan kierrätyksestä pelien muodossa marraskuun aikana, kuvassa eskarilainen toimessa.

Ulkoilupäivää vietettiin kuukauden ensimmäisellä viikolla. Aamumme alkoi perinteitä kunnioittaen lipun nostolla. Ulkoilupäivälle sattui hieno marraskuinen päivä, vaikkei sitä aamuhämäräkuvasta huomaakkaan. Eskarilaiset laskivat, liikkuivat ja tekivät luonnossa erilaisia tehtäviä alaluokkalaisten kanssa. 🙂

Metsässä yksi pidetyimmistä leikeistä on ollut kivenhakkuu. Kivenhakkuu oli tauolla, kunnes saimme tänne turvalasit silmiä suojaamaan. Onnen määrä oli suunnaton, kun lapset pääsivät taas ”hommiin”. Turvallisesti! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorulaakso kävi Suomi 100-vuotta urkukonsertissa Turun tuomiokirkossa, tutustuimme myös Lorulaaksossa urkujen soitintekniikkaan.
Pääsimme kurkistamaan ensimmäisen joulun esitykseen alkuviikosta.
Lorulaaksossa lapset ovat jo aloittaneet joulun odotuksen innokkaasti.
Tänään kun on satanut lunta, sain jo aamulla toivotuksen eskarilaiselta.
”- Hyvää joulua!”.

-Ida-