Maaliskuun kuulumisia

Vaikka vallitseva tilanne onkin monien arkea muuttanut, olemme me kuitenkin täällä Runotaimissa pyrkineet pitämään tomintamme suht normaalina, toki hieman pienemmällä porukalla.

Tässä maaliskuun touhuja:

Saimme lahjoituksena monia kampaamotarvikkeita! Värjäyskuppeja- ja suteja, pinnejä, ponnareita ja hiusvärikarttoja sekä hiustupsuja. Lapset ovat luoneet toisilleen, pehmoleiluille sekä aikuisille monenlaisia kampauksia ja suosituimmat hiustenvärjäysten tulokset ovat pinkki, vihreä ja sateenkaari.

Kampaamopaikan peilin muistutus jokaiselle: olet söpö! <3

Prinsessa- ja prinssiteema on tuonut vaikutteita myös liikuntahetkiimme. Kuninkaallisten hevosten hoito, esterataharjoitukset sekä vapaa laukka hengästymiseen asti ovat olleet suosiossa. Olemme myös kuljettaneet kruunua (hernepussia) eri tavoin ja eripituisia matkoja, leikkineet kruunuhippaa, ”kuka pelkää ritaria” (kuka pelkää mustekalaa- leikin tavoin), sekä linnaleikkiä, jossa musiikin loppuessa täytyy ehtiä linnan tornille . Kun musiikki lakkaa, aina yksi torni on poistunut… Lisäksi olemme joogailleet =)

Kruunun kuljetusta sekä ”kuka pelkää ritaria”-leikki. Kiinniotetut jäivät ritaririviin ottamaan loppuja kiinni.
Pupun aamujoogaa 🙂
Venyttelyjä vauvan kanssa 🙂

Myös askarteluissa on jatkettu samaa teemaa. Linnantornit ovat yhdistetty kokonaiseksi linnaksi ja ympärille on tehty tulta syökseviä lohikäärmeitä. Tässä välissä touhuamme muutamat pääsiäisjutut, jonka jälkeen jatketaan keppihevosprojektin parissa ensimmäisenä vaiheenaan villasukan täyttö hevosen pääksi. Tavoitteena on saada järjestettyä hevosten estekisat ja leikkimieliset ”turnajaiset” 🙂

Lohikäärmeiden maalausta sekä melkein valmis linnake
Rairuohon istutusta. Istutimme isot ruohot jokaiseen ruokapöytään, jonne kukin saa halutessaan askarrella asukkaat syömään ruohoa.
Herrrrkulliset kotileikit, pikku tohtorit hoivaamassa, muutaman kepparin pää sekä retki lähimetsään mm. kiipeilemään.

Huhtikuuhun!

-Runotaimet