Runotaimien yleisurheilua

Suomen yleisurheilun edustusjoukkueemme, ”Päiväkodin Tiikerit”, lähtivät urheilukilpailuihin päiväkodin viereiselle kentälle varhain tiistaiaamuna.. Alkulämmittelyksi hölkkäsimme valmentajan johdolla sekä venyttelimme lihakset vetreiksi. Myös posket, kieli ja korvat saivat kyytiä kasvojen lämmittelyssä.

Lajeista ensimmäinen oli juoksukisa. Menimme lähtöasentoon ja merkistä lähdettiin liikkeelle. Viivan ylittäneiden juoksu jatkuikin vielä kaaressa takaisinpäin, mahtoikohan olla tuuletusjuoksu? 🙂

Juoksun jälkeen vuorossa oli kuulantyöntö. Kuula ajateltiin ehkä hieman vaaralliseksi, joten kuulan virkaa toimitti pesäpallo. Pyörittiin ringissä ja työnnettiin pallo niin pitkälle kuin jaksoi!

Kuulantyönnöstä siirryimme heittämään keihästä pehmokeihäällä. Valmentajamme näytti jälleen, kuinka keihään saa lentämään pitkälle ja aikamoisia kaaria lapset heittivätkin!

Juoksimme myös rataa ympäri ja hypimme parin aidan yli! Jalat nousivat loikissa aina vain korkeammalle ja korkeammalle. Lapset innostuivat hyppimään aitoja monen kierroksen verran.Lopuksi teimme vielä pituushyppyradan sekä kopittelimme ja heittelimme palloa. Kerrassaan mainiot kisat! Jatketaan ensi viikolla =)