Syyskuu Kanervissa

Syyskuussa laulu raikasi metsässä soittimien säestyksellä. Luimme paljon satuja ja leikimme kivoja leikkejä.  Etsimme myös karvamato äidin kadonneita poikasia. Metsässä nähtiin upea nukketeatteri-esitys. Lapset löysivät metsästä paljon kanttarelleja. Paistoimme kanttarelleja, omenakaurapaistosta ja lettujakin retkikeittimellä.

Keräsimme askelmittareihin askeleita reippailemalla. Teimme kävelyretkiä puistoon. Leikimme siellä flamingohippaa ja väriläiskä-leikkiä ja keinupolttopalloa. Kentällä pelattiin jalkapalloa ja erilaisia pallopelejä.

Kävimme Nummen kirjastossa katsomassa ja kuuntelemassa tarinaa urheudesta, luimme kirjoja ja nähtiin ulkona lampaitakin.

Tutkimme värejä ja kuinka paljon eri värejä metsästä löytyy. Lauloimme ja leikimme värileikkejä. Otimme hauskoja valokuvia kehyksien ja peilin avulla.

Kävimme Kupittaalla, leikimme seikkailupuistossa ja urheiluhallilla rakentelimme majoja lasten liikunnan ihmemaassa.