Elokuu Urheiluleikkikerho Kanervissa

Urheiluleikkikerho starttasi käyntiin. Kentällä leikimme hippaa, pelasimme pallopelejä ja leikittiin leikkivarjolla. Eväiden päälle poimimme jälkiruuaksi viinimarjoja ja vadelmia. Teimme muksubussilla retken Littoistenjärvelle. Aurinko helli uimareita ja hiekkakakun tekijöitä.

Metsässä leikimme, luimme paljon satuja, söimme mustikoita ja löysimme kanttarelleja. Harjoittelimme nikkarointia, kaikki lapset pääsivät käyttämään sahaa ja porakonetta. Kanervien kylässä laulettiin ja pidettiin kesäteatteri-esityksiä. Teimme metsässä lasten poimimista mustikoista retkikeittimellä paistosta, joka oli todella hyvää. Paistoimme myös kanttarelleja ja omenakaurapaistosta.

Puunhalausviikolla halailimme metsässä puita ja valitsimme omat puut. Teimme Sibeliusrasioita, johon keräsimme metsän tuoksua.