Pastillikoneet ovat saapuneet!

Terve vain! Otsikko kertookin jo, että koulullemme tilatut pastillikoneet ovat saapuneet. Mutta mistä ne tänne tupsahtivat?

Muistatte varmaan perinteisen kuudesluokkalaisten ja opettajien välisen pesis-ottelun, joka meillä oli viime vuonnakin, kevään loppumetreillä? Viimevuotinen ottelu oli kuitenkin erityinen, sillä silloin vanhempainyhdistys järjesti sinne buffetin. Buffetin tuotoilla pyrittiin hankkimaan jokin mukava asia oppilaille, ja oppilaat saivat itse ehdottaa ostettavia asioita. Ensin ajateltiin tubettajan vierailua, mutta se meni pahasti yli budjetin, joten päädyimme vaihtoehtoon pastilliautomaatti.

No, nyt ne sitten ovat saapuneet! Niitä emme vielä tänään pääse käyttämään 🙁 , mutta saamani tiedon mukaan ne olisivat huomenna käyttövalmiina ruokalassa odottamassa xylitolia tarvitsevia oppilaita 😀

Älkää silti innostuko liikaa, sillä niiden syömiseen on 2 tärkeää sääntöä:

1. Pastilleja otetaan VAIN YKSI KAPPALE, sillä niin varmistetaan, että kaikille varmasti riittää se yksi pastilli (lisäksi, jos pastilleja syö usean kappaleen saman aterian päätteeksi, se voi aiheuttaa mahakipuja ja laksatiivisia ongelmia).

2. Pastilli syödään VASTA RUOKAILUN JÄLKEEN, sillä syömällä sen ennen ruokailua, siitä ei ole mitään hyötyä.

Siinä taisi nyt olla tärkeimmät asiat koskien pastilliautomaattia, ja muistakaa nauttia pastilleista järki päässä 😉 Ei tällä erää ollut muuta, NÄKEMISIIN! 👋

Comments are closed.