Agenda 2030

Agenda 2030 on YK:n maailmanlaajuinen kestävän kehityksen ohjelma. Myös varhaiskasvatus on mukana omalla panostuksellaan. Olemme laatineet suunnitelman veden ja käsipaperin säästämiseksi ja kestävä kehitys on myös jatkuvana teemana mukana arjessa.

Olemme harjoitelleet lasten kanssa täällä varhaiskasvatuksessa jätteiden oikeaoppista lajittelua. Lapsilla tuli paljon hyviä havaintoja ja kertomuksia kierrätyksestä. Osa oli jo kotonakin päässyt lajittelemaan roskia. Toisille asia oli uudempi.

Lajittelu suoritettu onnistuneesti!
Pahvia löytyy monesta paikasta.
Jogurttipurkki olikin muovia, kun siitä poisti pahvisen päällisen!
Lasipurkin korkki oli metallia ja piti viedä metallinkeräykseen.
Tämä taitaa olla sitä biojätettä mitä madot syövät?
Paperinkeräys on helppo homma, mutta hetkinen miksi lahjapaperi menee polttokelpoiseen jätteeseen?

Lajittelemisiin täältä Hintsankujalta!