Joulu on hiipinyt säkäkujalle…

Joulukuun koittaessa ollaan päiväkodissakin pikkuhiljaa päästy joulun tunnelmaan ja odotukseen. Osastoille ovat ilmestyneet kyntteliköt sekä valot, harmautta ja pimeyttä kirkastamaan.

4

Pienet kuuset koristavat huoneita ja joululaulut soivat iloisesti. Käytävillä on myöskin leijaillut herkullinen piparien tuoksu, ja onpa huhuttu että muuan tonttukin olisi nähtyä lähistöllä hiiviskelemässä, ja kurkkimassa ikkunoista sisään.

2

Pikkujouluja vietettiin  perjantaina 27. 11. Aamulla oli ensin tarjolla herkullista riisipuuroa, perinteisesti kaneli – sokerin kera. Maittavan aamupuuron jälkeen keräännyttiin koko talon voimin laulusaliin, joka täyttyikin tonttulakeista ja iloisesta joulumielestä. Jokainen ryhmä sai esittää haluamansa laulun/runon, ja juhlan päätteeksi oli vielä vikkelä tonttu kantanut kuusen alle jokaiselle ryhmälle osoitetut paketit.

3

Leppoisaa joulunalusaikaa jokaiselle, sekä kourallinen iloista mieltä, toivottaa koko Säkäkujan joukko 🙂