Heinäkuun helteillä päiväkodissa!

Pitkän ja erilaisen kevään jälkeen vietimme kesäpäivystystä omassa päiväkodissa. Lapsia oli vähän mutta touhua sitäkin enemmän.  Olemme nauttineet aurinkoisista päivistä retkillä lähiympäristössä, metsässä puissa kiipeillen ja niityllä lehmiä ja muurahaiskekoa ihaillen. Eväitä ja juomaa nauttien.

Pihalla olemme tehneet monen monta hiekkakakkua, palloa pelaillen ja keinussa kiikkuen. Välillä olemme maalanneet kiviä, välillä isoa taulua ja välillä uittaneet altaassa veneitä. Puun alla varjossa olemme peiton päällä lukeneet satuja. Sadepäivänä on hyvä ollut etsiä matoja.

Sisällä sadepäivän juttuja on  ollut askartelut ja majaleikit.

Niin se kesä meni, leikkien!

Lehmiä ihmettelemässä.

Reput on hyvä ripustaa vaikka puuhun!
Kivien maalausta ulkona.

Juhannusjuhlaa ke 17.6.20

Päiväkodin pihalla paistoi aurinko kun nostimme lipun salkoon Juhannuksen kunniaksi. Päiväkodin johtaja Päivi ,lausui juhannusrunon. Sitten lauloimme,maalasimme ja nautimme kotoa tuodut herkkueväät.

 

KESÄKUU JA HEINÄKUU PÄIVÄKODISSA

Kesä on saapunut! Aurinko paistaa ja on ihanaa ulkoilla ja tehdä pieniä retkiä.

Muistathan laittaa aurinkorasvaa ja ota vesipullo mukaan!

Päiväkotimme on auki koko kesän ja leikimme, laulamme ja touhuamme kivoja kesäjuttuja! Elokuussa palaamme normaaliin arkeen taas.

TartuTarinaan!

Toukokuun lopuksi vielä vinkki tarinoiden maailmaan.

Katso osoitteessa

tartutarinaan.fi

Kuinka julkisuuden henkilöt mm. Ella-kirjat kirjoittanut Timo Parvela,antavat tukensa korona-aikana kotona oleville perheille lukemalla satukirjoja lapsille. Monta mukavaa ja hauskaa satua! Mukavaa kesän alkua kaikille!

 

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ 10.5.20

Luontoliven sääksikamerassa wwf-sivuilla voitte käydä seuraamassa joko sääksiemon poikaset olisivat kuoriutuneet. Ja hurjan jännää on myös seurata miten emo sitten hakee ruokaa poikasilleen ja ruokkii niitä.

Toinen mielenkiintoinen live on myös saimaannorpan seikkailut, miten se nousee kivelle lepäilemään ja tekee siitä hurjia sukelluksia veteen.

KÄYKÄÄ KURKKAAMASSA JA OTTAKAA SEURANTAAN OSOITTEESSA

luontolive.wwf.fi/norppalive     ja   luontolive.wwf.fi/saaksilive

https://luontolive.wwf.fi/

MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE