Komeettojen syksy

Komeettojen syksy on hujahtanut sukkelasti ja syksyn aikana on tapahtunut monenlaista:

Junamatkoilla eri kirjainmaihin olemme tutustuneet kirjaimiin N, L, U, I, E, A, R ja S. Numeroista on harjoiteltu ykköstä ja kakkosta. Vanhan vuohiukin sarvia on laskettu ja mitattiinpa omaa pituuttakin.

Olemme retkeilleet lähimetsissä ja –puistoissa sekä Martin kirkossa Kotikirkko tutuksi-käynnillä. Mieleen jäivät ainakin kirkonrotat, kirkon ympärysmitan laskeminen ja urkuparvella kuunnellut ”ne pillit, eikun oliko ne huiluja?”

Kävimme myös pelaamassa jalkapalloa eskareiden karusellisarjan ottelussa toista eskaria vastaan. ”Me voitettiin!” Kirjastokurssilla luettiin kirjoja ja opittiin, mitä kirjastossa tehdään. Kupittaallakin poikettiin luiste-lukoulussa: ”Se jääkiekkopaikka, siel luisteltiin. Mä olin siel paras!”

Pääsimme myös selviytymään koulun rumpuhuoneeseen rakennetuista pakohuoneista: Ratkoimme arvoitukset Korvatunturilla ja Vampyyrinlinnassa.

Vielä syksyn viimeisenä eskaripäivänä käytiin laulamassa läheisellä vanhainkodilla joululauluja, ja mikä hienointa: Tavattiin joulupukki!

Nyt eskarilaiset lomailevat loppiaiseen ja uudet eskarikujeet startataan maanantaina 8.1.2018. Komeetat toivottavat oikein hyvää joulua ja iloista uutta vuotta kaikille!