Iloista syksyä!

Syksyn keltaisia lehtiä.Syksyn toiminta on alkanut kaikissa ryhmissä. Maanantaina 7.9. päiväkotimme on suljettu henkilökunnan suunnittelupäivän vuoksi.

Syksyn toiminta on alkanut kaikissa ryhmissä. Maanantaina 7.9. päiväkotimme on suljettu henkilökunnan suunnittelupäivän vuoksi. Syksyn toiminta on alkanut kaikissa ryhmissä. Maanantaina 7.9. päiväkotimme on suljettu henkilökunnan suunnittelupäivän vuoksi. Syksyn toiminta on alkanut kaikissa ryhmissä. Maanantaina 7.9. päiväkotimme on suljettu henkilökunnan suunnittelupäivän vuoksi.

Syksyn toiminta on alkanut kaikissa ryhmissä. Maanantaina 7.9. päiväkotimme on suljettu henkilökunnan suunnittelupäivän vuoksi. Syksyn toiminta on alkanut kaikissa ryhmissä. Maanantaina 7.9. päiväkotimme on suljettu henkilökunnan suunnittelupäivän vuoksi.