Sonic the Hedgehog


Sonic on punaisilla lenkkareilla varustettu siili. Hän on 15-vuotias ja hänen oikea nimi on Super Cool. Hän on 100 senttimetriä pitkä ja hän painaa 35 kilogrammaa. Sonic on maailman nopein siili ja hän voi muuttua palloksi niinkuin muutkin siilit, peleissä hän pystyy tuhoamaan vihollisia hyppimällä vihollisten päälle. Spin dashillä hän pystyy tuhoamaan vihollisia jotka ovat maassa. Sonic on maailman ainoa siili joka ei osaa uida mutta hän pystyy juosta veden päällä jos on tarpeeksi nopeutta. Sonikin ainoa pää-vihollinen on ilkeä tohtori robotnik tai Eggman, hänen tavoiteena on valata maailman robooteilla joiden sisällä on eläimiä. Eggman piilottaa peleissä salaisille alueisiin chaos emeraldeja, chaos emeraldit ovat jalokiviä joita jotkut pelisarjan henkilöistä voivat käyttää, sonic käyttää chaos emeraldeja että hän voi muuttua super Sonikiksi, super Sonic on kuolematon ja sonic menee kolminkertaista nopeutta hänen Turkin väri muutu keltaiseksi, Sonicilla on myös ystäviä esim. Tails eli kaksi häntäinen kettu, nokkasiili Knuckles, Amy Rose naispuolinen siili, cream the rabbit ja silver ja shadow. Sonic pystyi muuttumaan siilisudeksi pelissä Sonic Unleashed. Sonic ei pysty tässä muodossa juoksemaan vaan hän pystyy lyömään ja potkimaan vihollisia. Sonic pystyy siilisusi muodossaan myös venyttämään käsiänsä 5 metrin päähän. Sonicin kyvyt on juosta ääntä nopeammin, hallita chaos emeraldeja ja homming attack jossa sonic iskee vihollisia pallo muodossa kun painat kaksi Kertaa X, sonikilla on tv-sarjoja tunnetuimmat ovat sonic boom ja sonic x. Sonic Boomissa on aika tyhmää huumoria esim, knuckles ei osaa lukea ja hänen aivonsa on herneen kokoiset. Sonicia autaa peleissä hänen ystävänsä ja pelissä sonic forces Sonic vangitaan ja hänet täytyy pelastaa, mutta hänen ystävänsäkin tarvitsevat apua joten sinun täytyy luoda oma avatar hahmo. Saat päätää itse miltä hahmosi näyttää ja onko se tyttö ta poika. Sonic generations pelissä sonicilla tapaa hänen nuoremman versionsa 1991-luvulta heidän täytyy pysäyttää moderni Eggman ja classinen Eggman ja siinä samalla Sonicin pitää pelastaa jähmettyneen ystävänsä ja sonicin ystävät ovat hämmentyneen koska he imeytyviä vihollisen Time Eaterin sisään. Sonic juoksee 1 236 kilometriä tunnissa. Sonic ja Mario ovat kilpailleet molemmissa olympialaississa peleissä. Mario&Sonic olympics games ja Mario&Sonic winter olympics games.

tehnyt: Joonas saastamoinen