Lukuvuoden viimeinen päivä

Jaahas, taas on aika menyn niin nopeasti, että olisi aika päättää kouluvuosi tähän. Tämän vuoden aikana olemme saaneet kokea kaikkea mahtavaa ja olemme kirjoittaaneet niistä tänne blogiin. Päätöspäivää lukuunottamatta jäljellä on enää viimeinen päivä. Eli ympäristöpäivä. Kaikki luokat siivoavat oman luokkansa lisäksi jonkun koulun luokan tai piha-alueen.

Luokan siivousta

Meidän luokkamme siivoaa luokkahuoneemme lisäksi puutyöluokan ja lähikaupan kylmähyllyn jossa säilytetään jäätelöitä.

Olipas hyvää jäätelöä. Koulun piikkiin.

Koulua on kello 8-12. Päivän aikana olisi tarkoitus tehdä yläkoulusta kertova lyhyt kuusiruutuinen sarjakuva valmiiksi, siivota omat pulpetit ja tehdä kuudesluokkalaisten tekemät pelit valmiiksi (niistä on tehty juttu aiemmin) ja mahdollisesti jopa pelata niitä, jos siihen pisteeseen siis päästään. No, tämä tulee olemaan koko blogin viimeinen juttu, eli fossiilipapan ja senioreiden tarina alkaa aikalailla olla kerrottu. Sitten kuudesluokkalaisten onkin aika siirtyä mahtavan kesäloman kautta yläkouluun ja viidesluokkalaiset siirtyvät koulun vanhimmiksi. Haluaisimme kiittää kaikkia blogia lukeneita!

5-6A TOIVOTTAA KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ KESÄÄ!!!!