Avengers: Infinity war

Avengers on tehnyt uuden elokuvan jonka nimi on Infinity war. Elokuvan juoni on se että pahis Thanos  yrittää saada hanskaansa kuusi ikuisuuskiveä joka meinaa sitä että hänen täytyisi vain napsauttaa sormiaan niin maailma tuhoutuisi. Elokuvan lopussa thanos tavalaan tuhoaa hyvikset paitsi Tony Stark jäi henkiin. Elokuvan toinen osa tulee noin vuoden päästä katsottavaksi. Elokuvassa kuoli Gamora jonka Thanos oli ottanut tyttärekseen kun hän tuhosi planeetan mutta heitti hänet kumminkin kalliolta jotta sai yhden ikuisuuskiven thanoksen täytyi luopua rakastamastaan henkilöstä jolloin hän heitti hänet kalliolta. Thor jäi myös henkiin hän oli käynyt kääpiöiden luona tekemässä kirveen. thanos kumminkin sai kaikki kivet ja tavallaan voitti taistelun hulk/Mark Ruffalo jäi myös henkiin mutta hän ei voinut käyttää super voimaansa.

Elokuvan ohjaajat on Anthony Russo ja Roe Russo. Käsikirjoittajat on Cristopher Markus ja Stephan Mcfeely. Elokuva perustuu Stan Leen ja Jack Kirbyn sarjakuvaan kostajat.

Kuvahaun tulos haulle thanos

 

Tekijä: Santeri Kyynäräinen