Paattisten nuorisotila

Paattisten nuorisotila on paikka/rakennus Jossa voi pelata tietokoneella, pelata biljardia, pelata Playstation 4:jällä, leikkiä/pelata salissa esim: jalkapalloa, sählyä, heittää, frisbietä, olla nerf sotaa, ajaa hoverboardilla ja olla piilohippaa. Siellä on myös erillaisia kerhoja siellä on parkour kerhoja, askartelu kerhoja, kuvaus kerhoja ja muita.Siellä voi myös osallistua retkiin mutta sinulla on oltava nuorisokortti se on ilmainen sen saa paperilla joka  sinun täytyy täyttää huoltajan kanssa. Nuorisotilalle ei pääse alle yhdeksän vuotiaat. Jos sinulla ei ole nuorisokorttia saat käydä ainoastaan yhden kerran nuorisotilalla. Nuorisotila on ylensä auki maanantaina keskiviikkona perjantaina jos nuorisotila ei ole auki sunnuntaina jos se on auki sunnuntaina se on suljettu perjantaina.Kuvahaun tulos haulle paattisten nuorisotalo

Tekijä: Santeri Kyynäräinen