Jurassic World

Jurassic World sai ensi-iltansa 2015. Jurassic Wordl on science-fiction elokuva. Elokuvassa kerrotaan eläintarhasta jossa oli dinosauruksia ja monia niihin liittyviä näyttelyitä, mutta sitten T-rex todetaan vaaralliseksi ja se onnistui pakenemaan tarhastaan ja hyökkäämään muitten dinojen kimppuun. Sitten muutamia dinoja karkaa ja hyökkää hätäisten ihmisten kimppuun. Elokuvan on ohjannut ohjaaja Colin Trevorrow. Pääosissa elokuvassa on Chris Pratt, Brynce Dallas Howard, Ty Simpknis, Nick Robinson sekä tuttu Jurassic Parkista, B.D. Wong. Elokuvan kuvaukset aloitettiin 10.4. 2014 Havajilla Honolulun eläintarhassa, kuvaukset loppuivat 6.8.2014, sen jälkeen elokuva siirrettiin jälkituotantoon. Elokuvan traileri herätti aluksi väheksyntää, koska elokuvassa oltiin käytetty paljon tietokoneella tehtyjä erikoistehosteita. Colin oli vakuuttunut siitä että elokuvassa käytetyt otokset ovat väliaikaiset ja että elokuvassa nähdään enemmän ”fyysisiä” lavasteita. Jurassic World elokuvasta tulee jatko-osaa kuulemani mukaan tänä vuonna. Elokuvasta on tehty pelikin joka on lego peli joka kertoo Jurassic Worldistä.

Kuvahaun tulos haulle jurassic world lego game
Kuvassa on lego Jurassic World videopeli

Kuvahaun tulos haulle jurassic world

Kirjoittanut Ossi