Inkan haastattelu

Haastattelin Inkaa. Hän on 11 vuotta, ja hänen syntymäpäivänsä on 8.9. Hänen perheeseensä kuuluu äiti, isä, pikkuveli ja koira. Hänen lempivärejään ovat pinkki ja turkoosi ja hän pitää eniten kalapuikoista. Inkan lempieläimiä ovat koirat ja hevoset, koska ne ovat söpöjä. Kesä on hänestä kiva, koska on lämmin ja pääsee uimaan, mutta Inka ei pidä jäätelöstä.

Inka harrastaa hiphop tanssia. Hänen mielestä se on haastavaa, mutta silti kivaa ja hauskaa. Parasta siinä on Inkan mielestä kaverit ja kisaaminen. Hän on harrastanut myös ratsastusta, teatteria ja ompelua, sekä tanssia mutta eri ryhmässä. Vapaa-ajalla hän tykkää olla kavereiden kanssa, tanssia ja opetella uusia temppuja, hyppiä trampoliinilla tai kuunnella musiikkia. Hän kuuntelee eniten K-pop-musiikkia, ja hänen lempi bändinsä on BTS, joka tuottaa musiikkia suurimmaksi osaksi koreaksi ja englanniksi, mutta myös muilla kielillä.

Hänen lempiaineensa on koulussa liikunta ja musiikki, koska liikunnassa saa liikkua ja musiikki on hänestä kivaa. Hän ei pidä juurikaan uskonnosta, koska se on hänestä tylsää. Aikuisena Inka haluaisi olla ammatiltaan lääkäri, koska silloin saa auttaa ihmisiä. Hän haluaisi omistaa aikuisena koiran, joka on rodultaan labradorinnoutaja. Inka haluaisi osata puhua koreaa tai espanjaa.

Tehnyt: Laura