Päätoimittajat


Luokkamme päätoimittajat

Luokkamme keskuudesta on valittu kolme päätoimittajaa blogiamme varten. Päätoimittajia ovat olleet: Anni, Hanna, Sini-Tuulia, Tatu, Salla ja Saara. Nykyiset päätoimittajat ovat: Anni, Sini-Tuulia ja Lassi.

Kaikki ehkeivät juttuja blogiin artikkelina.  Myös päätoimittajat tekevät juttuja blogiin. Päätoimittajien ensisijainen tehtävä on lukea valmiiksi tulleita juttuja ja julkaista niitä. Kun juttu on valmis sen otsikkoon kirjoitetaan VALMIS, jotta päätoimittajat tietävät sen. He lukevat ja tarkistavat valmiit tekstit ja jos niissä ei ole korjattavaa he julkaisevat jutun. Jos jutussa on tarkistuksen myötä huomattu jotain parannettavaa he kirjoittavat pinkille muistilapuille, mitä korjattavaa jutussa on ja vievät sen jutun kirjoittajan pulpetin päälle. Kun jutun kirjoittaja on korjannut tekstin se luetaan uudestaan jos se on hyvä teksti julkaistaan


Haastattelin Lassia ja Sini-Tuuliaa, jotka ovat nykyisiä päätoimittajia.

Lassin haastattelu

Päätoimittajana on ihan kivaa. Helpointa ja samaan aikaan vaikeinta on juttujen lukeminen ja julkaiseminen. Siinä kivointa on koko päätoimittajana oleminen eli kaikki päätoimittajan tehtävät.

Sini-Tuulian haastattelu:

Päätoimittajana on ihan kivaa. Helpointa on juttujen lukeminen jos ne on hyvin kirjoitettu. Vaikeinta on juttujen lukeminen jos tekstissä on paljon kirjoitusvirheitä. Kivointa on juttujen lukeminen, niin aja nähdä mitä muut kirjoittavat.

Kirjoittnut: Lotta