Loma Teneriffalla

Lähdimme 23.1.2018 kello kolmelta yöllä ajamaan kohti lentokenttää, sillä olimme lähdössä Teneriffalle. Saavuimme lentokentälle parin tunnin kuluttua, ja pääsimme alle tunnissa portillemme. Koska kone lähti vasta seitsemältä, meillä oli vielä aikaa kierrellä kaupoissa. Ostimme vain purkkaa. Sitten menimme kahvilaan sillä emme olleet syöneet aamupalaa. Kun olimme syöneet, menimme takaisin portillemme. Vähän sen jälkeen pääsimme koneeseen. Lento sujui hyvin ja ruoka jota koneessa söimme oli hyvää. Tulimme lentokentälle hotellin bussilla. Matka kesti noin. 40minuuttia. Hotellimme nimi oli Bahia Pricipe Tenerife. Emme saanet huonettamme heti joten kävimme ensin lounaalla. Tykkäsin ruoasta. Sen jälkeen saimme huoneemme ja menimme uimaan hotellin altaalle. Vesi oli sopivan lämmintä. Uimisen jälkeen söimme illallista. Illallisen jälkeen purin matkalaukkuni ja menin nukkumaan yhdeksältä paikallista aikaa. Seuraavana päivänä kävimme kävelyllä hotellin lähellä ja vietimme loppupäivän hotellilla uiden ja minigolfaten. Illalla kun tulimme illalliselta menin kylpyyn, sillä kylpyammeessamme oli poreet. Seuraavana päivänä vietimme kokopäivän hotellilla uiden, mutta lounaan jälkeen menimme  uimaan hotelin viereisen hotellin altaalle, sillä se oli hotellimme sisarhotelli. Seuraavana aamuna lähdimme Loro parkkiin. Se on eläintarha, mutta sen nimi on Loro park sillä se oli ennen papukaijapuisto, mutta nykyään se on Euroopan suosituin eläintarha. Heti kun tulimme paikalle menimme juuri alkavaan merileijona näytökseen. Näytöksessä oli kolme pientä merileijonaa ja yksi valtava. Tämän jälkeen kävimme pitsalla. Sitten katselimme eläimiä hetken kunnes menimme katsomaan miekkavalaiden esitystä. Miekkavalaat olivat valtavan kokoisia. Näytöksen jälkeen katselimme eläimiä kunnes menimme delfiini ja papukaija näytökset jotka olivat molemmat hyviä. Sitten lähdimme ajamaan takaisin hotellillemme. Seuraavana päivänä menimme tulivuori Teidelle. Teidellä oli kylmä ja siellä tuuli paljon. Tulivuoren päälle menevä kaapelihissi oli suljettu tuulen takia. Ylhäällä otimme kuvia ja joimme kaakaota, jota saimme Teidellä olevasta kahvilasta. Sitten lähdimme takaisin hotellillemme. Matkalla kävimme mäkkärissä ja ruokakaupassa. Loppupäivän uin hotellilla. Seuraavana päivänä uin koko päivän. Seuraavana päivänä vietimme aamupäivän ostoskeskuksessa jossa käytin melkein sata euroa. Loppupäivän uin hotellilla ja pakkasin. Seuraavana eli viimeisenä päivänä söimme aamupalan hotellilla ja lähdimme bussilla kohti lentokenttää. Lento sujui hyvin ja saavuimme suomeen yhdeltätoista illalla.

Kirjoittanut.Anni