Uuden blogin tilaus

Blogiaihio pitää tilata sähköpostilla: Tero Pelander (etunimi.sukunimi@turku.fi). Ilmoita ainakin, mikä on blogin nimi ja mitä haluat osoitteessa olevan valinnaisen osan olevan. Ilman näitä tietoja blogia ei voi perustaa.

https://blog.edu.turku.fi/VALINNAINEN/

Valinnainen osa voi sisältää vain pieniä kirjaimia (a-z), numeroita ja väliviivan. Ääkkösiä (åäö) ei voi käyttää. Jos kyse on yksittäiseen kouluun liittyvästä blogista, niin valinnaisen osan pitäisi sisältää koulun tai yksikön nimi. Esimerkkejä: marttikuvis, karsamakiteamy2k, runosmakimusiikki, aunelanpienluokka, nummenpakanoppilaskunta.

Jos haluat blogin omalle luokalle, niin suositeltava nimi on ”koulun/yksikön nimi + luokanvalvojan etunimi”. Esimerkkejä: hannunkirsi, hannunpirjo, puolalamikko.

Tilaajasta tehdään automaattisesti blogin pääkäyttäjä. Hän voi antaa kirjoitusoikeuksia muille opettajille tai myös oppilaille/opiskelijoille, jos näin halutaan. Oppilaille ei kuitenkaan pidä antaa pääkäyttäjätason oikeuksia.

Comments are closed.