Uuden blogin tilaus

Vuoden 2013 alusta alkaen ei ole enää voinut itse perustaa uutta blogia. Tämä muutos tehtiin, jotta voitiin antaa mahdollisuus lisätä oppilaiden tunnuksia blogien kirjoittajiksi.

Blogiaihio pitää tilata sähköpostilla: Tero Pelander (etunimi.sukunimi@turku.fi). Ilmoita ainakin, mikä on blogin nimi ja mitä haluat osoitteessa olevan valinnaisen osan olevan. Ilman näitä tietoja blogia ei voi perustaa.

https://blog.edu.turku.fi/VALINNAINEN/

Valinnainen osa voi sisältää vain pieniä kirjaimia (a-z), numeroita ja väliviivan. Ääkkösiä (åäö) ei voi käyttää. Jos kyse on yksittäiseen kouluun liittyvästä blogista, niin valinnaisen osan pitäisi sisältää koulun tai yksikön nimi. Esimerkkejä: marttikuvis, karsamakiteamy2k, runosmakimusiikki, aunelanpienluokka, nummenpakanoppilaskunta.

Jos haluat blogin omalle luokalle, niin suositeltava nimi on ”koulun/yksikön nimi + luokanvalvojan etunimi”. Esimerkkejä: hannunkirsi, hannunpirjo, puolalamikko.

Tilaajasta tehdään automaattisesti blogin pääkäyttäjä.

Comments are closed.