Aktuella kurser på Arbis för fågelintresserade

Det händer mycket i naturen nu då våren nalkas!

Kom med och möt vårens fåglar tre onsdagskvällar i april och maj med fågelguiden Hans G. Hästbacka. Den första kvällen samlas gruppen på Runsala och vi får lära oss att artbestämma fåglar, lyssna på sång och läten och lär oss om fåglars utbredning och vanor. Datum för kursen ”Möt vårens fåglar” är onsdagarna 12.4, 26.4 och 10.5 kl 18.30-21.00.

Kursen i snickeri och holkbygge arrangeras som veckoslutskurs den 21-23.4. På kursen kan man antingen bygga holkar eller göra något helt annat i snickeriväg. Kursen inleds på fredag kl. 18.00 med en 45 min lång föreläsning av fågelguiden Hans G. Hästbacka som berättar vad olika fåglar vill ha för sorts holkar. Efter det bygger man antingen holkar eller snickrar något annat. Kursdeltagarna skaffar själva materialet. Slöjdläraren Henrik Malmström som drar kursen har mer än tio års erfarenhet av undervisning i slöjd.

Mera information och anmälningar på www.aboarbis.fi